Hodnocení obchodu

5,0 795 hodnocení
Přidat hodnocení
5
773x
4
16x
3
4x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kateřina | 10.5.2021
Objednávala jsem již podruhé a opět přišla zásilka velmi rychle, naprosto v pořádku. Divadlo mám jako dárek pro vnoučata, a tak je pořád ještě zabaleno. Ale já bych si hrála hned. Určitě produkt doporučuji.
K Avatar autora Karla | 6.5.2021
naprostá spokojenost, rychlé dodání, dobré ceny
Z Avatar autora zdenka | 4.5.2021
objednávala jsem podruhé, velká spokojenost
Avatar autora Hana Žižková | 3.5.2021
S obchodem i produktem jsem moc spokojená.
řP Avatar autora ředitelka Hana Pešková | 2.5.2021
Velmi
V Avatar autora Věra | 25.4.2021
Vše v pořádku, příjemná komunikace, divadlo se vnučce velice líbí
I Avatar autora Irena | 25.4.2021
Vše OK
P Avatar autora Petra | 23.4.2021
Vse v poradku, rychle dodani, ochotna komunikace. Divadlo je moc pekne.
J Avatar autora Jana | 19.4.2021
Vřele doporučuji.Na první pohled krásná práce,zatím nevyzkoušeno,je to dárek. Rychlé dodání + dáreček k divadélku potěšil :-).A nesmím zapomenout na perfektně zpracované scénáře.
J Avatar autora Jaroslav | 17.4.2021
doporučuji, vše v pořádku, divadélko ok
H Avatar autora Honza | 16.4.2021
Rychlé dodání.
K Avatar autora Kateřina | 12.4.2021
Určitě doporučuji. Rychlé dodání. Hračka je velmi pěkně provedena.
E Avatar autora Eva | 12.4.2021
Určitě doporučuji.
Ž Avatar autora Žaneta | 7.4.2021
Krásný produkt. Děkuji za rychlé dodání.
LK Avatar autora Lenka Kárská | 6.4.2021
Děkuji za velmi vstřícný a empatický přístup k mé objednávce. Divadýlko bylo vnoučatům doručeno obratem. Je prý velmi pěkné a hraje celá rodina. Chválím také scénáře pohádek doplněné o didaktické a hravé úkoly pro děti. Velmi hodnotný dárek.
J Avatar autora Jana | 5.4.2021
Moc
J Avatar autora Jana | 4.4.2021
Ano velmi
PS Avatar autora Pavel Svoboda | 3.4.2021
Jsem spokojen
MH Avatar autora Miluše Hesová | 3.4.2021
Hezky zpracované divadlo. Už se těším až budu moc vnučce zahrát pohádku.???? Všechno perfektní rychlá komunikace, rychlé vyřízení objednávky a rychlé dodání.
DB Avatar autora Denisa Bízová | 2.4.2021
Sice nepřišla zásilka úplně celá,ale po zavolání,byla chyba napravena a ještě posláno něco na omluvu.Moc děkuji

Stránka 1 z 40 , položek celkem: 799