Hodnocení obchodu

5,0 649 hodnocení
Přidat hodnocení
5
631x
4
13x
3
4x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
ML Avatar autora Michaela Lejsková | 24.11.2020
Dárek pro vnoučata, zatím jsem neviděla, má dcera. komunikace s obchodem příjemná, zásilka přišla v pořádku.
HD Avatar autora Hana Došková | 23.11.2020
Rychlé dodání, dobrá komunikace. Vnučky dostanou divadélko k vánocům, tak už se těšíme.
JV Avatar autora Jarmila Valhová | 22.11.2020
Jsem velice spokojená a již jsem hodnotila.
JK Avatar autora Jiří Komenda | 22.11.2020
Jsem MAXIMÁLNĚ spokojen, komunikace, rychlost vyřízení, kvalita výrobku. Teď už se jen můžeme těšit a těšíme se na to jak s dětmi budeme hrávat divadlo. Jste prostě senzační :-)
LZ Avatar autora Luděk Zakopal | 21.11.2020
Velká spokojenost Zboží skladem Rychlé vyřízení Perfektní zpracování - předčilo očekávání Doporučuji
K Avatar autora Karásková N | 21.11.2020
Už při vybírání dárků mě toto divadlo velice zaujalo! A když jsem si přečetla recenze měla jsem jasno. Divadélko dostane moje čtyřletá neteř pod stromeček a věřím, že ji tento dárek poslouží i do dalších let. Je opravdu kvalitně propracované a hezké, zásilka dorazila opravdu rychle. Za mě 100% doporučuji! :)
K Avatar autora M. Kábelová | 20.11.2020
Spokojenost, zásilka vybavena rychle, divadélko se nám líbí, tak doufáme, že se bude líbit i jako dárek pod stromečkem.
IS Avatar autora Ivana Sakařová | 20.11.2020
Skvělá věc. Dcera miluje vaše divadlo. Vymýšlí si vlastní příběhy. Já hraji ty klasické pohádky
DV Avatar autora Dagmar Vostřáková | 19.11.2020
Dobrý den, objenané zboží jsme obdrželi za pár dnů. Divadélko je pěkné, ale zatím jsme jej nerozbalili. Bude to krásný dárek pod vánočním stromečkem. Děkuji. Vostřáková
IS Avatar autora Ilona svandova | 19.11.2020
Rychle vybaveni zakazky, postavičky jsou pro deti srozumitelne, poznavaji je. Spokojenost.
I Avatar autora Ivana | 17.11.2020
Byla jsem velice spokojená. Paní velmi ochotná a příjemná.
MV Avatar autora Marie Vlčková | 16.11.2020
Krásný interaktivní dárek pro naše vnoučata. Samozřejmě, že se nebudeme strikně držet doporučených textů, ale budeme netrpělivě očekávat, jak to všechno vždy dopadne.
DK Avatar autora Dana Kapitánová | 16.11.2020
S obchodem jsem spokojená, zboží přišlo velmi brzy a v pořádku, je to vánoční dárek, takže jsem ho ještě nerozbalila.
MF Avatar autora Martina Fasnerová | 16.11.2020
Vše OK.
JZ Avatar autora Jaromíra Zikánová | 16.11.2020
Krásný český výrobek. Bude na vánoce ????
Avatar autora Ivana Šafránková | 16.11.2020
Nemám připomínky, jsem spokojena.
BR Avatar autora Božena Rašková | 15.11.2020
Jsem velice spokojená, spolupráce výborná, ochota, která se již nevidí. Zboží dorazilo včas, pěkně a bezpečně zabalené.
LH Avatar autora Lucie Hroudová | 15.11.2020
Rychke dodani, krasne zpracovaní.
J Avatar autora Jiří | 15.11.2020
dobré
D Avatar autora Daniela | 14.11.2020
Rychlé dodání, ochota poradit, vřele doporučuji.

Stránka 1 z 33 , položek celkem: 653