Hodnocení obchodu

5,0 814 hodnocení
Přidat hodnocení
5
790x
4
18x
3
4x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
IK Avatar autora Ivana Kozinová | 22.7.2021
Objednaný vozík dorazil v pořádku, velmi ochotné jednání p. K. Drdlové. Bohužel vozík se mi zdá hodně těžký a na ježdění v terénu téměř nepoužitelný.
IA Avatar autora Ilona Abrahamová | 22.7.2021
Věci došly v pořádku. Jen u malých figurek nejdou vybrat konkrétní druhy. Při objednávce jsem žádala o zaslání různých druhů figurek. Ze 6 ks objednaných mi přišly 2 stejné. To není žádná tragédie, ale je to škoda. Bylo by lepší si moci rovnou vybrat i konkrétní figurky.
MN Avatar autora Martina Němcová | 22.7.2021
rychlé dodání, krásné výrobky
ZM Avatar autora Zlatka Malcova | 20.7.2021
Spokojena
AK Avatar autora Angelika Klímová | 18.7.2021
Velmi spokojená ????
PK Avatar autora Petra Krystlova | 12.7.2021
Divadelko krasne zpracovane.Rychle dodani.Vse na jednicku
S Avatar autora Svobodová | 12.7.2021
Vřele doporučuji.
B Avatar autora Berenika | 10.7.2021
Vse super
M Avatar autora Mirka | 4.7.2021
Super
HH Avatar autora Hana Hanušová | 3.7.2021
Dobrý!
M Avatar autora Mona | 27.6.2021
Perfektní domluva, jsem velmi spokojená a dárek se pro děti vydařil, postavičky jsou krásně zpracované a opravdu si myslím, že něco podobného by měla mít každá domácnost???? moc všem doporučuji
J Avatar autora Jana | 21.6.2021
Dobrý den, tímto Vám chci poděkovat za Vaše divadlo, které dcera (5,5) již min. 2 roky chce hrát a hraje si ho také velmi často sama v rámci své hry. Kdysi jsem se unáhlila, že bych ho do školky asi moc nedoporučila. NAOPAK nyní bych ho do školky doporučila a velmi silně, vždyť ho hraje paní učitelka a děti si ho mohou brát do ruky za její přítomnosti nebo může být zapůjčováno dětem na svolení paní učitelky. Divadlo je velmi educativní záležitost a je nádherné. Dcera je z něho stále nadšená a díky němu si vymýšlí i vlastní pohádky. Děkuji. S pozdravem Jana Bambušková
K Avatar autora Kufřík.cz (Administrátor) 22.6.2021
Mnohokrát děkujeme, moc si toho vážíme :-)
MN Avatar autora Miloslav Nemeškal | 13.6.2021
Koupili jsme perníkovou chaloupku a figurky, vše perfektní a už dělá radost????
A Avatar autora Alena | 11.6.2021
Velká spokojenost...
LK Avatar autora Libuše Kulhánková | 11.6.2021
Celkově spokojená.
M Avatar autora Mrvková | 4.6.2021
Ano jsem spokojená
S Avatar autora Sandra | 27.5.2021
Jsem spokojena jak s přístupem zaměstnanců, tak produktem divadélkem.
Avatar autora Zorka Říčařová | 21.5.2021
Pěkné
JC Avatar autora Jiřina Chládková | 14.5.2021
K vánocům jsem vnoučatům objednala divadélko a nyní jsme ještě dokoupili loutky, dle přání dětí.
K Avatar autora Kateřina | 10.5.2021
Objednávala jsem již podruhé a opět přišla zásilka velmi rychle, naprosto v pořádku. Divadlo mám jako dárek pro vnoučata, a tak je pořád ještě zabaleno. Ale já bych si hrála hned. Určitě produkt doporučuji.

Stránka 1 z 41 , položek celkem: 818