Hodnocení obchodu

5,0 754 hodnocení
Přidat hodnocení
5
735x
4
14x
3
4x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
IM Avatar autora INGRID MGR.BALÁŽOVÁ | 28.2.2021
Rychlost dodání
M Avatar autora Miroslav | 22.2.2021
Velice rychlé dodání, informovanost, krásné zpracování divadélka. Je to dárek, uvidíme jak se bude líbit
EL Avatar autora Eva Lysoňková | 22.2.2021
Bleskové dodání. Divadélko moc hezké. Už se těšíme, až budeme hrát pohádky!
X Avatar autora xnemeco&seznam.cz | 22.2.2021
Delší než obvyklá doba dodání. Dodáno až po dotazu.
V Avatar autora Vladimir | 21.2.2021
Rychle vyrizeni objednavky a dodani. Detem se loutkove divadlo moc libi.
F Avatar autora František | 21.2.2021
Rychlé dodání.Výborná kvalita.Jsme spokojeni s divadlem i loutkami.
VK Avatar autora Věra Kubíčková | 14.2.2021
Velmi spokojená.
ZK Avatar autora Zuzana Kropáčková | 14.2.2021
Skvělé. Až neskutečně rychlé dodání. Velká spokojenost i s kvalitou. Proto nakupuji znovu ????
MZ Avatar autora Marie Zelenková | 8.2.2021
Divadélko dostala dcera k narozeninám a ona i celá rodina jsme z něj opravdu nadšení! Praktické balení.nádherné zpracování
KK Avatar autora Klára Koudelková | 7.2.2021
Divadélko (a doplňky k němu) mi připadá jako naprosto skvělý nápad. S obchodem jsem velice spokojená, oceňuju originální zboží a vstřícnost.
MC Avatar autora Miroslava Crhonková | 7.2.2021
Ano velmi spokojená... loutky jsou krásné...vnučce se mi líbí...
FP Avatar autora František Pokorný | 6.2.2021
Velice, vše bez problémů. Děkuji.
V Avatar autora Veronika | 6.2.2021
Rychlost dodání a roztomilost výrobků činí z Kufříku můj oblíbený obchod.
Avatar autora Dana Žižková | 31.1.2021
Skvělá hračka, podporující rozvo řeči, fantaze a představivosti dětí. Objednávka byla velice rychle vyřízena.
IK Avatar autora Ivana Kozubkova | 30.1.2021
Sme nadšení. Je to skvelá hračka, jednoduchá, ale výborná, s obrovským potenciálom využitia. Služby, komunikácia, doručenie, všetko prebehlo hladko a príjemne. Ďakujeme pekne. Sme radi, že sme Vás objavili.
MR Avatar autora Mirka Raková | 30.1.2021
Vyřízení objednávky proběhlo rychle a bez problémů, jsem spokojena.
AS Avatar autora Alice Schierova | 29.1.2021
Ano, velmi
IS Avatar autora Ivana Spoustová | 29.1.2021
Jsem moc spokojená
LK Avatar autora Lenka Kleinová | 29.1.2021
Divadélko je moc hezké. Původní nápad byl dědy, který chtěl divadélko k Vánocům, že bude hrát vnoučatům. Nyní mají radost všichni.
PH Avatar autora Petra Hrančíková | 28.1.2021
Oceňuji velice rychlé, bezproblémové a vstřícné jednání při vyřizování objednávky i reklamace.

Stránka 1 z 38 , položek celkem: 758