Hodnocení obchodu

5,0 408 hodnocení
Přidat hodnocení
5
396x
4
10x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MM Avatar autora Monika Mullerova | 22.11.2018
Veliká spokojenost, jak s rychlosti doručení, tak se sortimentem, který nabízejí. Neni co vytknout.
LV Avatar autora Lenka Vladyková | 19.11.2018
Ano, jsem spokojená
Avatar autora | 18.11.2018
+ ok

NM Avatar autora Nina Martínková | 18.11.2018
Ano, jsme spokojeni.
JK Avatar autora Jana Kvardová | 16.11.2018
Velmi spokojená. Kvardová Jana
Avatar autora | 15.11.2018
+ Výborná komunikace,rychlé dodání

Moc děkuju za vstřícnost,potřebovala jsem přiobjednat ještě k původní objednávce.Vůbec nebyl problém,paní byla velice ochotná.Krásné loutkové divadýlko s překrásnými loutkami,potěší malé i velké.
AJ Avatar autora Alena Jenšíková | 15.11.2018
Jsem velmi spokojená jak s dodáním zboží, tak s komunikací obchodu. Divadélko je velmi krásný dárek, který určitě potěší. Děkuji
Avatar autora | 14.11.2018
+ Úžasná nabídka, rychlé jednání, kvalitní zboží.

Úžasná nabídka, rychlé jednání, kvalitní zboží. Radost a spojenost. Moc všem doporučuji.
PS Avatar autora Pavla Sudolská | 12.11.2018
Jsem spokojená.
Avatar autora | 10.11.2018
Velmi rychlé vyřízení mé objednávky,vyšli mi i vstříc s úhradou přes účet. Divadlo je moc pěknė a už se těším až si ho vnoučátka o Vánocích rozbalí.
Avatar autora | 8.11.2018
Zdravím, objednané zboží došlo velmi rychle a v pořádku. Děkuji za krásné figurky a za dárek,který jste přibalili.
Avatar autora Stanislav Šlenc | 8.11.2018
Rychlá dodávka, krásné a kvalitní zboží. K tomu dárek, který opravdu potěšil. Všem doporučuji.
A Avatar autora Adéla | 8.11.2018
Nemám co vytknout. Vše proběhlo v pořádku.
Avatar autora | 7.11.2018
+ rychlé zaslání bez problémů

L Avatar autora Lenka | 5.11.2018
Velmi rychlé doručení, krásné provedení.Doufám, že to bude krásný vánoční dárek.
HK Avatar autora Hana Kuchaříková | 5.11.2018
Jsem spokojená - rychlé doručení a loutkové divadlo vypadá moc hezky. Snad se vnoučkovi bude líbit :-)
MH Avatar autora Michaela Holubová | 5.11.2018
Jsem velmi spokojená.Divadelko je krásně provedeno.Dcera měla velikou radost.
Avatar autora | 4.11.2018
zboží přišlo okamžitě
A Avatar autora AL | 1.11.2018
Jsem spokojená s rychlým doručením a doufám, že se bude loutkové divadlo Bajky se zvířátky líbit vnučce jako vánoční dárek. Děkuji a doporučuji nákup.
VH Avatar autora Vladimír Hudec | 1.11.2018
Mám to jako dárek k vánocům. Ještě jsem to nerozbalil.

Stránka 17 z 21 , položek celkem: 410