Hodnocení obchodu

5,0 488 hodnocení
Přidat hodnocení
5
476x
4
10x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora Duch | 13.7.2017
+ rychlá reakce
- nepříliš jasný popis zboží

KO Avatar autora Karel Otýs | 15.5.2017
+ Ze všech obchodů, které nabízejí loutková divadla na mě působil nejlepším dojmem. Prostě jsem měl pocit, že pro lidi z Kufřík.cz není prodej loutek jen obchod,ale opravdu je to baví a dělají to s nadšením. Přenesli to i na mně.
+ Nádherně zpracované loutky, kulisy a další příslušenství loutkového divadla.
+ U každého produkty velmi podrobné informace.
+ Odpovědi na všechny otázky na webu ,aniž bych musel někam psát či volat.
- Žádné.

Hledáte-li opravdu krásné loutkové divadlo, s kterým si mohou hrát i malé děti a chcete vše koupit na jednom místě, nakupte u Kufřík.cz.
Avatar autora | 6.5.2017
+ - Zboží přišlo velmi dobře zabalené.
+ - V balení byl dáreček navíc, sada postaviček zdarma. To vždy potěší!
+ - Divadlo je vyrobeno kvalitně.
+ - I postavičky jsou ve skutečnosti lepší, než se může zdát z obrázků.

Komunikace s obchodem velmi dobrá. Zboží mi bylo odesláno obratem. Možná jsem měl štěstí, že bylo všech 8 položek objednávky skladem. Vše přišlo v jednom úhledně zabaleném balíku. Dětem se malované postavičky velmi líbí a divadlo nám dělá radost. Divadélko Kufřík mohu jen doporučit.
Z Avatar autora Zorka | 11.4.2017
+ Skvělé zboží a ochotné jednání.

Ekologický materiál, krásné provedení, jedinečné zboží.
Avatar autora | 14.1.2017
+ Krasne hracky podporujici fantazii, zpracovani divadelka nadchlo i rodice. Deti si hraji s figurkami i samostatne.

Vse skvele, moc mili majitele
Avatar autora | 13.1.2017
+ Kulisy jsou moc pekne, kvalitní a rychlost dodání obchodu je bezvadna. V neděli večer objednáno a ve středu převzato.

Doporučuji není co vytknout.
N Avatar autora nova2 | 13.12.2016
+ rychlé dodání zboží

M Avatar autora Malinka | 12.12.2016
+ Líbí se mi to i když cena je vyšší.
- Minule nam přišla k tomu navíc nejaka postavička jako darek, letos nic. Tak žádné překvapeni nebylo...

Doporučuji.
H Avatar autora Hoho | 11.12.2016
+ rychlé
- nevím

doporučuju
M Avatar autora Mišo | 23.11.2016
+ spoľahlivosť, kvalita
- neviem o žiadných

spokojnosť

Stránka 25 z 25 , položek celkem: 490