Hodnocení obchodu

5,0 734 hodnocení
Přidat hodnocení
5
716x
4
13x
3
4x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
LT Avatar autora Lucie Tomšová | 8.6.2019
Velice rychlé dodání. Skvělá kvalita. Dcera divadlo teprve dostane k narozeninám, ale věřím, že se bude nadšená!
Avatar autora | 3.6.2019
+ Rychlé dodání i s dárečkem navíc

ZF Avatar autora Zofi Fasády-kohoutková | 3.6.2019
Skvělý obchod, krásné loutky, rozvíjí slovní zásobu i fantazii.
MH Avatar autora Markéta Hlasivcová | 31.5.2019
Dobrý den, některé loutky jsem již u vašeho stánku koupila v minulých letech na veletrhu Svět knihy a děti je opravdu milují. Divadlo hrajeme opravdu dost často. K favoritům patří Budulínek, Karkulka, kůzlátka. Z nových loutek jsme měli velkou radost.j
M Avatar autora Markéta | 28.5.2019
Super napad!
ZP Avatar autora Zdeněk Pištora | 27.5.2019
Super
PH Avatar autora Petra Holazová | 15.5.2019
Vstřícný přístup a rychlé dodání. Doporučuji.
ZH Avatar autora ZO ČZS Holice | 12.5.2019
Moc, naprostá spokojenost.
EM Avatar autora Eva Mottlová | 4.5.2019
Velmi krásné provedení. Vnoučata byli nadšené. Když budou další budu se těšit. Máte hezké i scénáře. A budou další? Mohu vřele doporučit.
Avatar autora | 29.4.2019
+ Rychlost dodání
+ Výborná komunikace
+ Vstřícnost
+ Kvalita zboží

D Avatar autora Daniela | 15.4.2019
Jsem velmi spokojená, máme všechny pohádky a těšíme se na případné další.
Avatar autora | 29.3.2019
Vše v pořádku.
EH Avatar autora Eva Havlíčková | 22.3.2019
Loutkové divadlo vyvolala u vnučky obrovskou radost a mohu vřele doporučit.
MD Avatar autora Markéta Doleželová | 21.3.2019
Super,obě deti 2,5 a 5let to moc baví.
Avatar autora | 18.3.2019
+ rychlé vyřízení a spolehlivý obchod

MK Avatar autora Miloslava Košvicová | 16.3.2019
Jsem velmi spokojená,divadlo vypadá dobře,bohužel jsem vyhodila nedopatřením kody k pohádkám (scénářům),nebylo by je možné zaslat ještě jednou Děkuji. Miloslava Košvicová
DM Avatar autora Dana Michalíková | 12.3.2019
Ano,loutky vypadají hezky - děti si s nimi rády hrají. Dana
JD Avatar autora Jana Dufková | 11.3.2019
Kupovala jsem pro syna a moc se mu divadlo s loutkami líbí.Hraje si s tím každý den.
Avatar autora | 8.3.2019
Dobrý den, se zbožím jsem spokojena. Nejsou to první zakoupené produkty, tak již nyní vím, že udělají velkou radost.
NO Avatar autora Novák Oldřich | 5.3.2019
Vnučka je spokojená.

Stránka 27 z 37 , položek celkem: 738