Hodnocení obchodu

5,0 522 hodnocení
Přidat hodnocení
5
508x
4
11x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Miloslav Černý | 24.5.2020
ano
LF Avatar autora Linda Frohlichová | 21.5.2020
Perfektní
JF Avatar autora Jiří FEJT | 21.5.2020
Rychlost jednání a vyřízení objednávky. Doporučuji všem zákazníkům.
BD Avatar autora Barbora Dajčová | 15.5.2020
Divadlo udelalo 3lete dcerce opravdovou radost. Loutky a kulisy krasne a pevne. Jen divadlo je tenke. Obavam se zniceni. A lepidla na pridelani loutek k tyckam je malo. Doufam, ze se da dokoupit. Jinak moc hezke. Libi se nam.
VA Avatar autora Viera Augustová | 13.5.2020
Hezké a kvalitní loutky, rychlé dodání, spokojenost.
AV Avatar autora Alena Valešová | 13.5.2020
S obchodem jsem spokojena, máme divadlo bez loutek, ty máme vlastní. Asi budeme dokupovat časem i kulisy.
PB Avatar autora Petra Bakšová | 12.5.2020
Krásné provedení, není co vytknout :)
JC Avatar autora Jarmila Chvílíčková | 11.5.2020
Hezké a kvalitní loutky.
JV Avatar autora Jana Vodičková | 10.5.2020
velmi vstřícný a moc naučný, vřele doporučuji
MP Avatar autora Michaela Paterová | 10.5.2020
Krásné a kvalitní loutky, rychlé zaslání a milá komunikace. Velká spokojenost :-)
Avatar autora Marie Šimáčková | 9.5.2020
Super, je to dárek až k vánocům, vlastně malé divadlo pro celou rodinu. Snad zvládnu do té doby nacvičit přesvědčivě všechny důležité postavy. Pro naši dvouletou hlavně postavu karkulky a vlka. Držte mně palec :-)
IT Avatar autora Ivana Tůmová | 7.5.2020
Super
Avatar autora Lenka Říhová | 7.5.2020
Ano, jsem spokojena
LH Avatar autora Lenka Hurdichová | 5.5.2020
Jsem velice spokojená,loutky jsou nádherné.
MS Avatar autora Maryam Slaba | 3.5.2020
Děti byli nadšeni a už teď de těšíme až zase něco koupíme
MK Avatar autora Michaela Kubešová | 2.5.2020
Jsem nadsena. Divadelko je ve skutecnosti jeste krasnejsi nez na fotkach na e-shopu. Detem se take libi. Moc se tesim take na pripravovane loutky k bajkam. Verim, ze diky divadlu se deti seznami s bajkami a budeme mit moznost si povidat o jejich poslani. Obchod skvele komunikuje, objednavka byla vyrizena hned a... Dekujeme take za uzitecny darek - moc mile prekvapeni!
RF Avatar autora Růžena Feldsteinová | 27.4.2020
Krásné divadlo ,3 léta vnučka byla nadšená s hned hrála pohádku ,určitě dokoupíme další
JJ Avatar autora Jana Jarošová | 25.4.2020
Vše dorazilo v pořádku, brzo. Děti jsou nadšené. Budeme dokupovat další postavičky .
JN Avatar autora Jaroslava Neužilová | 23.4.2020
Úžasné, rozhodně doporučuji.
Avatar autora Kamila Šiplová | 23.4.2020
Ano, velmi doporučuji. Krásné provedení a paní z obchodu po telefonu je velmi milá, vstřícná a dobře mi poradila!!!!!

Stránka 3 z 27 , položek celkem: 524