Hodnocení obchodu

5,0 488 hodnocení
Přidat hodnocení
5
476x
4
10x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
ZP Avatar autora Zdenka Petrzilkova | 16.4.2020
rychle dodání, krásné provedení, pro všechny generace dětí
MO Avatar autora Martina Ondráková | 16.4.2020
Za nás musím říct veliká spokojenost, mám 3 děti / holky 6 a půl a kluk 3 a půl / a všichni si umí krásně vyhrát, zabaví se nejen navzájem ale i nás a to bych vám přála vidět co všechno se v těch jejich hlavičkách najde za příběhy, nápady, kreativnost....no...tolik fantazie na jednu rodinu je až až, ale je to bezva, jsem za to ráda. Využila jsem navíc slevy a to hned při dvou objednávkách, máme tak téměř celý váš nabízený sortiment ( chybí nám jen loupežníci, káča a oslík a nikde jsem je nenašla, ale určitě musíme doobjednat). Dodání bylo snad bleskurychlé a opravdu jsem velmi spokojená a doporučuji všude dál.
VS Avatar autora Věra Sommerová | 16.4.2020
já jsem divadlo a loutky koupila pro svého vnuka 4 letého a hned jsem dokoupila další , hrajeme klasické pohádky , ale vnuk si samozřejmě vymýšlí i svoje .............. jsem produktem nadšena
LS Avatar autora Leona Sobotkova | 14.4.2020
Jsme moc spokojeni, děti 5 a 7 velmi nadšeně hrají vlastní pohádky. Jen nám figurky hodně padají z tyček, budu muset dokoupit nevím kolik tyček a přilepit natrvalo. Ale nejen tyčky, ale určitě i další loutky... Děkujeme!
MK Avatar autora Milena Kubalova | 13.4.2020
Jsem spokojena velmi,ale posílám vnučce do Finska
PH Avatar autora Petra Hesová | 13.4.2020
Krásné kvalitní výrobky. Jsme s dcerou nadšené. Skvělá komunikace obchodu, dárečky za to, že vyrobek nebyl skladem. Úžasné. Doporučuji!
JG Avatar autora Jaroslava Gertnerova | 13.4.2020
Sno
HM Avatar autora Helena Mezianová | 12.4.2020
Rozvíjí dětskou fantazii.
MB Avatar autora Mirka Benešová | 12.4.2020
Loutky už máme doma delší dobu, klukům je kupovala babička postupně a nyní jsem objednala jako dárek, rychlé dodání a dětem se líbí.
SK Avatar autora Simona Kryštofová | 12.4.2020
Skvělá komunikace, rychlé dodání a loutky skvělé.Syn 4r..jeho zájem předčil naše očekávání.Mame objednány další loutky????
Avatar autora Jiřina Šafránková | 11.4.2020
Rychlé dodání, moc pěkně zpracování produktu.
MV Avatar autora Mvdr.Marie Vranková | 11.4.2020
Rychlé dodání, kvalitní a velké postavičky. Děti 3+5 si s nimi hrají a dožadují se dalších scénářů.A propo vlk je excelentní ????
Avatar autora Blanka Šlerková | 11.4.2020
Jsme spokojeni moc... Naše holky (4 a 7let)s i s tím vyhrály celé odpoledne, vymýšlí si k nové pohádky.
SK Avatar autora Sona Kritzlerova | 11.4.2020
Vyborné!
HK Avatar autora Hana Kovářová | 10.4.2020
Milé jednání a krásné loutky
JT Avatar autora Jana Tomešová | 9.4.2020
Rychlé dodání zboží. Vše bez problému.
FJ Avatar autora František Junek | 9.4.2020
Krásné divadlo dceři udělalo radost rychlé dodání velká spokojenost doporučuji
ZM Avatar autora Zuzana Marková | 6.4.2020
Krásné divadlo udělalo vnučce radost. Rychlé dodání, velká spokojenost, doporučuji.
BH Avatar autora Bronislava Horčičková | 5.4.2020
Jsme s divadlem moc spokojeni. Hraje celá rodina. děkujeme
AT Avatar autora Alena Tejklová | 30.3.2020
Doporučuji

Stránka 3 z 25 , položek celkem: 490