Hodnocení obchodu

5,0 603 hodnocení
Přidat hodnocení
5
586x
4
12x
3
4x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.11.2017
+ Zboží přišlo v perfektním stavu.Jsem spokojena.

I Avatar autora Ivana | 24.11.2017
Velmi příjemné jednání a rychlé vyřízení.
JP Avatar autora Jiří Pružina | 23.11.2017
Musím říci, že nabízíte velmi zajímavý sortiment ! Jsem mile překvapen
Avatar autora | 23.11.2017
Rychlost, spolehlivost.
M Avatar autora marion | 22.11.2017
+ žádné nemám, ale ta rychlost dodání byla raketová

Avatar autora | 20.11.2017
+ Rychlé vyřízení objednávky

L Avatar autora Lagartita | 16.11.2017
+ Rychlé jednání, dárek navíc zdarma, kvalitní zboží

S jednáním obchodu jsem naprosto spokojená a po letech přesvědčená, že děti k Vánocům dostanou opravdu krásný dárek. Vše je precizně vyrobeno, krásně ilustrováno, kufřík vypadá bytelně a scénáře s pracovními listy jsou prostě dokonale vymyslěné.
Avatar autora | 15.11.2017
Zboží dorazilo rychle a v pořádku.
Avatar autora | 12.11.2017
Skvělé a rychlé vyřízení objednávky. Naprostá spokojenost.
Avatar autora | 12.11.2017
Rychlá a kvalitní služba.
Avatar autora | 31.10.2017
Nakupovala jsem poprvé a byla jsem spokojena, od objednání k dodání uplynula krátká doba. Vyzvednout si na Zásilkovně v místě které mě vyhovuje je další příjemný bonus.
B Avatar autora beda | 30.10.2017
velice vstřícná a ochotná prodávající, rychlá komunikace - bezproblémová
Avatar autora | 29.10.2017
vše v pořádku. divadlo je nádherné. v balíku chybělo jedno pozadí, ale po mém telefonátu došlo ihned k nápravě a byl mi poslán dodatečně ještě jeden balík a dokonce s krásným dárkem navíc. děkuji
Avatar autora | 24.10.2017
+ Rychlá komunikace
+ Rychlé dodání zboží
+ Kvalitní, krásný divadlo a loutky

Avatar autora | 26.9.2017
+ Kvalitní zboží, rychlé dodání, spolehlivá komunikace.

E Avatar autora esoxa | 22.8.2017
+ prezentační akce - koupaliště Ládví, tam jsem se o vás dozvěděla, super tah

Avatar autora | 20.8.2017
Líbí se nám perfektní balení v kufříku, opona, zpracování loutek, kulisy. Vzali jsme za vděk scénářem, neboť nás hned pro představení nenapadají správná slova a potřebujeme inspiraci. Jediné, co bych zlepšila, by byla větší porce lepící hmoty pro vodění loutek. Naše holčička si chtěla loutky hned po představení osahat a hmotu sloupala. Takže s ní šetříme a budeme ji muset dokoupit. I tak jsme s divadlem v kufříku velmi spokojení. Výrobcům děkuje Alena Jirovcová a spol.
D Avatar autora Duch | 13.7.2017
+ rychlá reakce
- nepříliš jasný popis zboží

KO Avatar autora Karel Otýs | 15.5.2017
+ Ze všech obchodů, které nabízejí loutková divadla na mě působil nejlepším dojmem. Prostě jsem měl pocit, že pro lidi z Kufřík.cz není prodej loutek jen obchod,ale opravdu je to baví a dělají to s nadšením. Přenesli to i na mně.
+ Nádherně zpracované loutky, kulisy a další příslušenství loutkového divadla.
+ U každého produkty velmi podrobné informace.
+ Odpovědi na všechny otázky na webu ,aniž bych musel někam psát či volat.
- Žádné.

Hledáte-li opravdu krásné loutkové divadlo, s kterým si mohou hrát i malé děti a chcete vše koupit na jednom místě, nakupte u Kufřík.cz.
Avatar autora | 6.5.2017
+ - Zboží přišlo velmi dobře zabalené.
+ - V balení byl dáreček navíc, sada postaviček zdarma. To vždy potěší!
+ - Divadlo je vyrobeno kvalitně.
+ - I postavičky jsou ve skutečnosti lepší, než se může zdát z obrázků.

Komunikace s obchodem velmi dobrá. Zboží mi bylo odesláno obratem. Možná jsem měl štěstí, že bylo všech 8 položek objednávky skladem. Vše přišlo v jednom úhledně zabaleném balíku. Dětem se malované postavičky velmi líbí a divadlo nám dělá radost. Divadélko Kufřík mohu jen doporučit.

Stránka 30 z 31 , položek celkem: 607